Skip to content

Aanbod

Combinatielogo The Growth Collective

Groepstrajecten

Going Global – Mastering International Market Expansion

Klaar om je techstartup naar het volgende niveau te tillen met een uitbreiding naar de VS? Deze online sessie biedt je de inzichten en strategieën om ‘s werelds grootste en meest competitieve markt te verroveren.


Krijg meer info

Market Me

Geen groei zonder klanten. Geef je sales een boost via het Market Me-traject, dat je helpt vanaf meet af aan een professioneel verkoopproces uit te tekenen.


Krijg meer info

Thrive

Het Thrive Project ondersteunt vrouwelijke ondernemers bij het aanscherpen van hun leiderschapsskills en het opbouwen van een inspirerend netwerk waar zij elkaar kunnen motiveren en kennis kunnen uitwisselen.


Krijg meer info

Find Your Co-Founder

Find Your Co-Founder helpt je in je zoektocht naar een ideale professionele wederhelft. Leer jezelf beter kennen en creëer een complementair co-founder profiel. Samen vatten we de zoektocht gestructureerd aan en zorgen we voor een solide basis om een duurzame relatie op te bouwen.


Krijg meer info

Fund Me

Fund Me stoomt je klaar voor je volgende kapitaalronde. Bouw een waterdicht financieel plan, leer de nodige legal lingo en timmer aan een overtuigende investor pitch. Aan het eind van dit traject ben je helemaal investor ready.


Krijg meer info

Individuele begeleiding

Mentor Me

Mentor Me biedt je twee jaar lang een persoonlijke mentor: een ondernemer die je voorging en hun ervaring deelt om jou te helpen groeien. Daarbovenop geniet je peer-to-peer learning in de Founder Rooms en krijg je een raad van advies van ervaren ondernemers op de Challenge Days.


Krijg meer info

Evenementen

Co-founder Matchmaking Event

Met dit evenement spelen we in op de vraag van single founders om hen te helpen op zoek te gaan naar potentiële kandidaten. Daarnaast kunnen ook startende ondernemingen met twee founders in contact komen met een derde, complementaire co-founder om sneller te kunnen uitgroeien tot een succesvolle onderneming.


Krijg meer info

Scale-Up Marathon

Twee keer per jaar organiseert NOA een inspiratie evenement voor en door ondernemers. We zetten enkel echte ondernemers op het podium die hun inzichten en ervaringen delen over concrete topics zoals sales, HR, finance, … Daarnaast bieden we tal van (gerichte) netwerkmogelijkheden, heerlijk voedsel en co-working mogelijkheden.


Krijg meer info